Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся пети за 145 . 1.4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся пети за 145 . 1.4

Здравейте колеги, имам алфа аот 3.5години но само съм разглеждал форума без да коментирам, когато купих алфата смених ремъците както се полага, вече минавам 50000 и трябва нова смяна, тъй като ми изглежда напукан ремъка,ще слагам ремонтен комплект на вариатора и искам да си го направя сам с един мой приятел, въпросът ми е дали някой ще ми отслужи за една събота и неделя или ако има някой да ми продаде такива пети, или ме насочете от къде да си купя
    145.2000 ts

Първоначално публикувано от псстт Покажи съобщение
    Здравейте колеги, имам алфа аот 3.5години но само съм разглеждал форума без да коментирам, когато купих алфата смених ремъците както се полага, вече минавам 50000 и трябва нова смяна, тъй като ми изглежда напукан ремъка,ще слагам ремонтен комплект на вариатора и искам да си го направя сам с един мой приятел, въпросът ми е дали някой ще ми отслужи за една събота и неделя или ако има някой да ми продаде такива пети, или ме насочете от къде да си купя
    разходи се по магазините на Сливница във всеки магазин за инструменти ще ти осигурят.Нормалната им цена е малко на 100 лева (за неоригинални), но ще ти трябва индикатор за ГМТ. Може и без него, но е МНОГО ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

какво е индикатор за ГМТ,не съм наясно за абвиатурата ГМТ
      145.2000 ts

Comment

какво е индикатор за ГМТ,не съм наясно за абвиатурата ГМТ
        Горна мъртва точка на буталото.
        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

ясно, няма ли отбелязано къде трябва да стой буталото, и колко струва ГМТ, имаш ли идея
          145.2000 ts

Comment

ясно, няма ли отбелязано къде трябва да стой буталото, и колко струва ГМТ, имаш ли идея
            ГМТ е съкращение от Горна Мъртва Точка. Това означава, че когато мотора се зацепва буталото трябва да е в ГМТ. Въпросният индикатор се навива на1-ви или 4-ти цилиндър на мястото на голямата свещ и измерва ГМТ.

Ако от това не ти става напълно ясно, по-добре закарай колата в сервиз, защото може да объркаш нещо и да счупиш мотора.
            Индиканорът не знам точно колко струва, но в сервиз ще дадеш за работа по-малко пари от парите за инструменти.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
            X